A dărui. A primi

sursa foto pinterest

O floare pare să fie cel mai bun exemplu… nu poate înflori şi înmiresma până n-a ştiut mai întâi să primească, cu braţele deschise, ploaie şi soare…

“Dăruirea îţi crează un simţământ fantastic, însă pentru ca tu să poţi dărui, cineva trebuie să primească, şi tocmai prin asta, când îţi îngădui să primeşti devii un instrument al dragostei.”
― Rebecca O’Dwyer

“Acceptarea plină de har este o artă – o artă pe care cei mai mulţi nu se sinchisesc niciodată să o cultive. Noi credem că trebuie să învăţăm să dăruim, însă uităm despre acceptarea lucrurilor, care poate fi uneori mult mai grea decât dăruirea…. Acceptarra cadoului făcut de o altă persoană înseamnă să îi îngădui să îşi exprime simţămintele pe care le nutreşte faţă de tine.”
― Alexander McCall Smith

“Până când învăţăm să primim cu toată inima, nu suntem cu adevărat în stare să dăruim din toată inima. Când judecăm primirea ajutorului, conştient sau nu – judecăm şi oferta ajutorului.”
― Brené Brown

3 thoughts on “A dărui. A primi

    • Absolut. Doar ca m-am trezit uimita de cat de putini chiar stiu sa primeasca, cu bucurie, daruirea… multumesc de gand.

  1. Pingback: A dărui. A primi — Arinuck ptl – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s